Casa de brokeraj Tradeville se mentine pe primul loc in topul intermediarilor pe derivatele de la Bursa din Sibiu, cu 80,569 de contracte, in crestere cu aproape 20% fata de luna anterioara.
Locul al doilea este ocupat de SSIF WBS Romania, cu 59,815 contracte. In mai, WBS a ocupat pozitia a patra. Firma controlata de Cristian Sima a fost si liderul tranzactiilor pe piata spot luna trecuta, avand aproape 1,5 milioane de lei in rulaje.

Broker Cluj se mentine pe locul al treilea in topul derivatelor, cu 53.526 de contracte. Pe piata spot, SSIF Broker ocupa locul 2 in clasament, cu tranzactii de peste 770 de mii de lei.

Estinvest a coborat doua locuri in iunie, fiind pe pozitia a patra, cu 55,536 de contracte intermediate.

Intercapital Invest ocupa locul 5 in luna iunie, dupa o crestere de doua pozitii, cu 40,681 de contracte futures intermediate. Pe piata spot, Intercapital ocupa locul 5, cu rulaje de peste 65 mii lei.

Si KBC Securities a inregistrat o crestere de doua pozitii in clasament, avand luna trecuta aproximativ 22 de mii de contracte intermediate. Brokerul ocupa locul al saptelea pe piata spot a Sibex, avand tranzactii de 53 mii lei.

Locul 7 in top este ocupat de IFB Finwest. Brokerul aradean a coborat doua pozitii fata de luna mai, avand 18,728 de contracte intermediate. Pe locul 8 se situeaza SSIF Fairwind, firma de brokeraj detinuta de Dinu Patriciu, cu o urcare de un loc si 16 mii de contracte intermediate.

Pe locul 9 in topul lunii iunie este Delta Valori Mobiliare, cu 12,405 contarcte in timp ce pe locul 10 se situeaza SSIF Vienna Investment Trust, cu 11,642 de contracte intermediate in luna iunie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri