Prima oferta publica initiala a unei companii, cea a Hidraulica Plopeni, a atras doar 4.180 lei din cele 9,7 milioane de lei oferite in cadrul prospectului, insa in ciuda rezultatelor slabe societatea se va lista la Bursa de Valori Bucuresti.
Astfel, investitorii au achizitionat doar 0,03% din actiunile totale oferite spre subscriere.

Pretul tranzactiei va fi de 0,11 lei/actiune, desi pretul de subscriere a fost de 0,125 lei. Conform prospectului de emisiune daca pretul din oferta va fi mai mic decat cel de subscriere, diferenta va ramane in contul clientilor deschis la intermediari.

“Emitentul are obligatia ca in termen de cel mult 30 de zile de la data inchiderii ofertei sa solicite admiterea la tranzactionare la BVB”, se arata in prospect.

Oferta initiala a avut loc in perioada 12 noiembrie – 3 decembrie.

Cititi si un interviul cu seful Hidraulica Plopeni

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri