La termenul din 19 ianuarie 2011, Tribunalul Sibiu a respins cererea formulata de Fondul Proprietatea (FP) impotriva Romgaz Medias privind anularea deciziei AGA in baza careia compania a facut o donatie de 400 milioane lei catre bugetul de stat.

In cadrul Adunarii Generale a Actionarilor Romgaz din 30 noiembrie 2010, conducerea Romgaz a aprobat realizarea de catre companie a unei donatii in suma de 400 milioane lei catre statul roman. Fondul Proprietatea a votat impotriva donatiei, motivand ca aceasta nu respecta drepturile sale ca actionar minoritar al Romgaz, iar apoi a atacat hotararea AGA in instanta.

Fondul Proprietatea a anuntat ieri, printr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti, ca va continua litigiul impotriva acestei donatii, prin promovarea cailor de atac, in condiile legii.

Tribunalul Sibiu a respins cererea FP de anulare a donatiei Romgaz. Franklin va continua litigiul

Tribunalul Sibiu a respins cererea FP de anulare a donatiei Romgaz....

Casa de Avocatura Bostina si Asociatii este unul din cei mai importanti jucatori ai pietei de consultanta juridica din Romania, cu o cifra de afaceri in 2009 de 16,98 milioane euro si peste 130 de avocati si colaboratori.