Carmen Lazar este omul care se ocupa de cateva saptamani de comunicarea grupului Altex. Carmen are o experienta de peste 7 ani in domeniul comunicarii, printre realizarile sale profesionale numarandu-se generarea, planificarea si managementul unor proiecte complexe de comunicare la nivel de corporatie, divizii, departamente si proiecte. Intre 1999 -2003, Carmen a a lucrat in Praga, Cehia, unde a detinut functia de Regional Communication Manager pentru Cehia si Slovacia, pentru o organizatie non profit.
Intrebari preliminare:

Nume, Prenume: Lazar , Carmen
Functia: Director de PR&Comunicare
Varsta: 31 de ani
Stare civila: necasatorita

1. Ce studii ai urmat?

Sunt licentiata in drept, iar apoi am urmat un master in Administrarea Afacerilor, pe care inca nu l-am finalizat.

2. Care a fost primul job pe care l-ati avut?

Am fost profesoara timp de un an.

3. Care sunt principalele trei pasiuni ale tale?

Gatitul, calatoriile si florile :).

4. Care este ultima carte citita?

Strigoiul de Ion Agarbiceanu

5. Ai un film sau un serial preferat?

Deoarece ajung foarte tarziu acasa, la filme ma uit doar in weekend. In rest ma uit la stiri sau la serialele ale caror episoade sunt cat de cat independente si deci pot sa le urmaresc cu intrerupere. Dar nu reusesc sa ma uit suficient de des la ele pentru a deveni preferate.

6. Ce tip de bautura preferi?

In functie de momentul zilei poate fi sucul proaspat de fructe sau vinul rosu sec.

7. Care este publicatia economica pe care o preferi din Romania? Dar cea din strainatate?

Sunt mai multe. Dintre cele straine prefer revista Time si ziarul Financial Times.

8. Care este ora la care ajungi, in mod normal, dimineata la birou?

Intre 8- 8.30

9. Cate ore petreci in medie pe zi la birou?

10-12 ore.

10. Ai un model in afaceri? Daca da, cine este acesta?

Il admir pe Richard Branson pentru constructia brandului Virgin si pentru ca, in ciuda faptului ca a construit un imperiu, a reusit sa ramana un om modest si cu foarte mult bun simt. De altfel, el spune ca unul dintre cele 10 secrete care au stat la baza succesului lui a fost faptul ca a ramas o persoana simpla si obisnuita.

11. Care este cea mai mare reusita profesionala din cariera ta?

Consider ca am avut reusite in fiecare job pe care l-am avut. Dar cele mai apropiate si mai vii dintre ele raman reusitele inregistrate in timpul colaborarii mele cu o organizatie non profit din Cehia, care avea ca scop principal ajutorarea copiilor orfani si cu handicapuri fizice si mentale.

Fundatia exista deja de aproape 2 ani, dar avea probleme de ordin financiar, juridic si administrativ. Misiunea mea principala a fost de a formula si implementa o strategie care sa transforme fundatia intr-o entitate performanta din toate punctele de vedere. Dupa 2 ani aveam deja birouri in Praga, Brno si Bratislava. In plus am crescut numarul de proiecte de la doua pe an, la unul pe luna si am initiat si implementat doua proiecte educationale care au cuprins 70% din casele de copii din Cehia.

12. Care a fost cel mai mare esec profesional din cariera dvs?

Cu cat esti mai perfectionist si exigent cu atat o sa vezi schimbarile sau divagarile de la planul original ca fiind esecuri. Esecul meu cel mai mare, cel putin resimtit de mine ca fiind un dezastru, a fost un mic eveniment organizat la inceputul carierei mele in PR&Comunicare. Am verificat totul de o suta de ori, m-am asigurat ca totul este in ordine, ca totul si toata lumea este la locul lui.dar am uitat sa verific inca o data microfonul. De atunci am organizat o mie de alte evenimente de anvergura mult mai mare si intotdeauna verific inca o data microfonul.


13. Nominalizeaza trei oameni de afaceri din Romania pe care ii admiri cel mai mult.

Oamenii de afaceri pe care-i admir cu adevarat sunt persoane caracterizate de modestie si bun simt, carora nu le place sa se faca caz de succesul lor.

14. Ce linie aeriana preferi in zborurile de business internationale?

Air France.

15. Cate carduri detineti?

3.

16. Unde ai petrecut ultima vacanta?

Ultima vacanta a durat 2 saptamani si am petrecut-o in Split, Croatia.

17. Care ar fi destinatia unei vacante perfecte din punctul tau. de vedere?

Destinatia perfecta cred ca ar fi Africa de Sud. Asta pana la proba contrarie.

18. Ce masina conduci?

Un Renault.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Profilul saptămânii »


Setari Cookie-uri