Fratii Negoita au investiti un milion de euro in renovarea hotelului Confort Traian, amplasat in apropiere de Piata Unirii din Bucuresti si i-au schimbat denumirea in RIN Central. Procesul de rebranduire a fost aplicat si pentru celelalte doua hoteluri detinute de oamenii de afaceri, valoarea investitiei fiind de aproximativ 120.000 euro.
Hotelul Confort Train, redenumit RIN Central, a fost renovat in totalitate, valoarea investitiei ridicandu-se la aproximativ un milion euro. Hotelul are 107 camere, un restaurant cu o capacitate de 90 de locuri, care incepand din acest an a fost denumit si un Centru de Conferinte cu patru sali si o capacitate totala de 275 de locuri.

Intreaga divizie hoteliera a RIN Group este inproces de rebranduire, hotelurile purtand acum denumirea de: RIN Grand Hotel (4 stele), RIN Airport Hotel (3 si 4 stele, Otopeni) si RIN Central Hotel (3 stele). Valoarea estimata a proiectului de rebranding pentru RIN Hotels, care se va desfasura in acest an, este de aproximativ 120.000 de euro, se arata in comunicatul dezvoltatorului.

"Modernizarea si rebranduirea hotelului vor conduce la cresterea calitatii serviciilor si a vizibilitatii RIN Central pe piata. In 2011 ne concentram pe fidelizarea clientilor si ne propunem o crestere a veniturilor cu 8 -10%”, sustin oficialii Rin Group.

Recent, hotelul RIN Grand din Bucuresti, cel mai mare din Europa, amplsat in apropiere de targul Autovit, a fost inclus intr-un top al celor mai urate 15 hoteluri din lume, intrucat din cauza arhitecturii depasite seamana cu o inchisoare de "minima" securitate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri