Radu Lucianu a plecat de la conducerea CB Richard Ellis Romania, functia de director general al firmei fiind preluata de la 1 aprilie de Razvan Iorgu, care a fost anterior director de operatiuni in cadrul companiei de consultanta imobiliara, informeaza Mediafax.
"CB Richard Ellis (CBRE) anunta ca incepand de astazi (1 aprilie-n.red.) Razvan Iorgu a fost numit managing director al biroului din Romania. Razvan, care anterior a ocupat functia de Chief Opperating Officer (COO), preia managementul CBRE Romania de la Radu Lucianu", au spus reprezentantii companiei.

"Nu ma voi duce la nicio alta companie de consultanta imobiliara, nu am plecat dintr-o corporatie ca sa ajung in alta. Voi ramane in real-estate pentru ca asta stiu sa fac", a declarat Radu Lucianu, pentru Wall-Street.ro

Lucianu a fost unul dintre actionarii companiei Eurisko, infiintata in 1997, pe care compania CBRE a cumparat-o la inceputul anului 2008.

"Este un moment oportun pentru o astfel de miscare, piata isi revine si e timpul sa incep ceva fie pe cont propriu, fie in parteneriat cu o echipa deja formata. Voi ramane in continuare in domeniu pentru a valorifica la maxim ceea ce stiu in acest sector. Undeva saptamana viitoare voi lua o decizie legata de calea pe care voi merge", a declarat Lucianu, citat de Mediafax.

Lucianu conduce operatiunile din Romania ale CBRE de la achizitia Eurisko.

"Biroul din Romania a crescut din punct de vedere al cotei de piata si importantei in regiune de la preluarea Eurisko, largind gama de servicii pe care o oferim clientilor nostri. Razvan s-a alaturat firmei din 2001, iar experienta lui solida in diverse sectoare ale pietei imobiliare precum si succesul din functia de COO al CBRE Romania il califica drept candidatul ideal si alegerea evidenta pentru administrarea urmatoarei faze de crestere pe o piata de o importanta strategica pentru business-ul nostru", a afirmat Mike Strong, presedinte si director executiv CB Richard Ellis EMEA.

Cu sediul in Los Angeles, CBRE are peste 300 de birouri in 50 de tari si mai mult de 31.000 de angajati in intreaga lume.

Citeste un interviu cu Radu Lucianu, seful CBRE: Despre sacrificii pe timp de criza si gustul profitului
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri