Pana in prezent, s-au vandut aproximativ 900 de locuinte din ansamblul Rasarit de Soare, amplasat in cartierul Titan, proiectul mai avand la vanzare inca 100 de apartamente. Dezvoltatorul Conarg a livrat complexul in toamna anului 2009.


Ansamblul Rasarit de Soare cuprinde in total 988 de unitati, fiind locuit in prezent de peste 1.000 de persoane. Ansamblul este amplasat in Titan, in imediata vecinatate a hypermarketului Auchan si a Iris Mall, avand acces la statiile de metrou Titan,Nicolae Grigorescu si la RATB.

Preturile pornesc de la 39.000 de euro pentru o garsoniera, 58.000 de euro pentru doua camere, 75.000 de euro pentru trei camere si 106.000 de euro (preturi fara TVA) pentru apartamentele cu patru camere.

Dezvoltatorul Conarg Real Estate va expune proiectul Rasarit de Soare la Targul Imobiliar National (TIMON), care se desfasoara in perioada 14-17 aprilie in Piata Constitutiei din Capitala.

„Avem cea mai buna oferta din Titan – garsoniere incepand de la 39.000 de euro plus TVA, localizate langa centrul comercial Iris, intr-un proiect locuit deja de peste 1.000 de persoane”, spune Romeo Cazanescu, general manager, Conarg Real Estate. Dezvoltatorul a livrat acest proiect in noiembrie 2009.

Conarg Real Estate a livrat pana in prezent peste 1.500 de unitati locative in ansamblurile rezidentiale Quadra Place si Quadra 2 situate in zona Politehnica si in complexul Rasarit de Soare din cartierul Titan.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri