Cum vrea sa vanda Conarg ultimele apartamente din Titan? 3 camere, la 65.000 euro

Dezvoltatorul imobiliar Conarg, controlat de omul de afaceri Valentin Visoiu, mai are de vandut 80 din cele 1.000 de apartamente ale proiectului rezidential Rasarit de Soare, amplasat in apropiere de hipermakerketul Auchan din Titan. In ultimii doi ani, Conarg a redus preturile cu cate 5%.

Conarg a finalizat ansamblul Rasarit de Soare in anul 2009 si in ultimul an a vandut 20 de apartamente, in prezent mai fiind disponibile inca 80. Dupa ce in perioada 2010-2012 a scazut preturile apartamentelor cu cate 5% pe an, Conarg vinde acum locuinte cu trei camere cu 65.000 euro plus TVA de 5%.

Apartamentele de doua camere costa 56.000 euro plus TVA, iar garsonierele, 37.000 euro plus TVA. Locuintele pot fi achizitionate prin programul Prima Casa IV pe 30 de ani cu rate lunare incepand cu 190 euro, potrivit lui Romeo Cazanescu, general manager, Conarg Real Estate.

Conarg Real Estate a fost infiintata in 2006 ca parte a grupului Conarg specializata in afaceri in domeniul imobiliar. Grupul pitestean este format din cinci companii: Conarg SA - firma de management a grupului, fostul Trust de Constructii din Pitesti, Conarg Construct, Conarg Consulting - ambele cu activitate in constructii, Conarg Real Estate - dezvoltator imobiliar si Conarg Trade - specializat in distributie de materiale de constructii.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Money »Setari Cookie-uri