Retailerul spaniol de moda Inditex a inchiriat 3.700 de metri patrati in centrul comercial Galleria Arad dezvoltat de GTC, unde va deschide magazine Zara, Bershka, Pull & Bear si Stradivarius, informeaza Mediafax.
Centrul comercial are o suprafata de 33.600 de metri patrati si este inchiriat pana in prezent in proportie de 85%, printre chiriasi numarandu-se reteaua de hipermarketuri Cora, Altex si operatorul de cinematografe Cinema City.

GTC detine integral proiectul dupa ce partenerul in proiect, dezvoltatorul israelian Aura Investments a decis retragerea din parteneriat. Proiectul este finantat de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.

Galleria Mall este amplasat pe bulevardul Aurel Vlaicu.

GTC mai detine in Romania complexul de birouri City Gate din Bucuresti si alte trei centre comerciale Galleria la Suceava, Buzau si Piatra Neamt, reprezentand 14% din portofoliul total al GTC evaluat la 1,702 miliarde de euro. La sfarsitul anului trecut, activele din Romania erau evaluate la 233 milioane de euro.

Galleria Arad reprezinta o investitie de 70 milioane de euro si are ca termen de finalizare toamna acestui an.

Grupul Inditex este prezent in Romania cu sapte marci - Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Oysho, Massimo Dutti si Zara Home - si a ajuns la un total de 57 de magazine. Inditex a deschis primele magazine din Romania in 2004 in franciza, iar in 2007 a intrat direct pe piata, iar cifra de afaceri a grupului se apropie de 100 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri