Parcul de distractii se intinde pe o suprafata de 1.500 de metri patrati, la etajul 2 al mall-ului, completand mixul de chiriasi, care include zona de food court, spatii de joaca pentru copii, Pure Jatomi Fitness si Cinema City. Cea mare parte din noua zona de entertainment din Galleria Arad va fi operata de catre Britta, compania care gestioneaza si zona similara din centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Bucuresti.

"Un centru comercial bun trebuie sa aiba o ancora puternica de food si un mix bun de magazine de fashion si din alte categorii, dar trebuie sa reprezinte si o destinatie pentru divertisment si un loc unde membrii comunitatii se intalnesc", a declarat, intr-un comunicat, Danny Bercovich, directorul executiv al GTC Romania.

Galleria Arad are o suprafata inchiriabila de 32.500 de metri patrati, cele mai importante ancore comerciale ale proiectului fiind Cora, grupul Inditex (Zara, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear), Cinema City, Flanco, Pure Jatomi Fitness, Intersport si adidas.

GTC Romania este unul din cei mai vechi dezvoltatori imobiliari de pe plan local, cu investitii totale de peste 400 milioane de euro. Compania detine proiectul de birouri City Gate, cu o suprafata inchiriabila de 45.000 de metri patrati, al carui grad de ocupare este de 93%. GTC Romania mai detine trei centre comerciale, sub marca Galleria, in Arad, Buzau si Piatra Neamt, al caror grad de inchiriere este de 87%. Compania a mai dezvoltat si doua ansambluri rezidentiale, FeliCity si Rose Garden, ambele in Bucuresti, potrivit Mediafax.

Citeste si:

GTC Romania a fost infiintata in 1999 si face parte din GTC Group, companie cu o experienta de peste 18 ani in dezvoltarea de proiecte imobiliare in zece tari din Europa Centrala si de Est.

Compania este unul din cei mai mari dezvoltatori imobiliari de pe plan local, avand un portofoliu format din proiectul de birouri City Gate din Bucuresti, doua ansambluri rezidentiale (FeliCity si Rose Garden, ambele in Bucuresti) si trei centre comerciale sub brandul Galleria – in Arad, Buzau si Piatra Neamt. Compania este unul din pionerii pietei imobiliare locale, dezvoltand si vanzand cladirile de birouri America House si Europe House din centrul Bucurestiului.

GTC Group a fost infiintata in 1994 in Polonia si este o companie publica, listata la bursa din Varsovia. GTC Group are un portofoliu de proiecte finalizate evaluat la aproape doua miliarde de euro.