Radu Lucianu, fostul sef al companiei de consultanta imobiliara CB Richard Ellis (CBRE) Romania, isi va lansa pe data de 21 septembrie noua afacere, o firma numita Capital Property Advisors, alaturi de mai multi actionari ai companiei Capital Partners.
Radu Lucianu (foto) a plecat de la conducerea CB Richard Ellis Romania in luna aprilie, functia de director general al firmei fiind preluata de Razvan Iorgu, care a fost anterior director de operatiuni in cadrul companiei de consultanta imobiliara.

"Este un moment oportun pentru o astfel de miscare, piata isi revine si e timpul sa incep ceva fie pe cont propriu, fie in parteneriat cu o echipa deja formata. Nu ma voi duce la nicio alta companie de consultanta imobiliara, insa voi ramane in real estate", spunea in aprilie Radu Lucianu.

Lucianu va reveni oficial in activitatea imobiliara pe 21 septembrie, cand va fi lansata compania Capital Property Advisors, infiintata impreuna cu patru actionari ai firmei de consultanta si audit Capital Parteners: Doru Lionachescu, Andrei Diaconescu, Victor Capitanu si Victor Busila. Pe pagina sa de LinkedIn, Lucianu a anuntat inca din luna mai noul job.

Capital Partners a fost una dintre companiile care au intermediat, in 2008, vanzarea companiei Eurisko catre CB Richard Ellis, pentru suma circa 35 milioane de dolari (24 milioane de euro). De asemenea, Radu Lucianu a fost unul dintre actionarii companiei Eurisko, infiintata in 1997 si a condus operatiunile din Romania ale CBRE de la achizitia firmei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri