Radu Lucianu, fostul sef al companiei de consultanta imobiliara CBRE Romania, a format, impreuna cu cei patru actionari ai firmei Capital Partners, o companie de consultanta imobiliara si spune ca pana la finalul anului va incheia doua tranzactii de aproape 50 de milioane euro.
Noua companie, Capital Property Advisors, ii are ca actionari pe Doru Lionachescu, Andrei Diaconescu, Victor Capitanu, Victor Busila si Radu Lucianu si a fost infiintata in la inceputul verii, dupa plecarea lui Lucianu de la conducerea CBRE Romania.

Capital Property Advisors are in prezent noua angajati, dintre care opt au lucrat anterior la CBRE, si va oferi servicii de investitii, consultanta si brokeraj imobiliar.

“Lucram la mai multe tranzactii si speram ca pana la sfarsitul anului sa incheiem doua dintre acestea. O prima tranzactie o vom anuntat cel tarziu la inceputul lunii noiembrie, iar pe cea de-a doua, pana in luna decembrie. Valoare cumulata a celor doua deal-uri se apropie de 50 de milioane de euro”, a declarat Radu Lucianu (foto).

Radu Lucianu a plecat de la conducerea CB Richard Ellis Romania in luna aprilie, functia sa fiind preluata de Razvan Iorgu.

Capital Partners a fost una dintre companiile care au intermediat, in 2008, vanzarea companiei Eurisko catre CB Richard Ellis, pentru suma circa 35 milioane de dolari (24 milioane de euro). Lucianu a fost unul dintre actionarii companiei Eurisko, infiintata in 1997 si a condus operatiunile din Romania ale CBRE de la achizitia firmei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri