Casa de avocatura Benclinov si Asociatii isi desfasoara activitatea intr-o cladire din 1940, amplasata in centrul Bucurestiului, in apropierere de ambasadele Austriei si Belgiei. Avocatii s-au mutat in acest sediu in urma cu cinci ani.
Cabinetul de avocatura Benclinov si Asociatii (B&A) este amplasat intre Piata Romana si Piata Spaniei, pe strada Aurel Vlaicu, putandu-se ajunge cu metroul pana la Piata Romana si autobuzele 133, repectiv 135.

Biroul Benclinov si Asociatii ocupa o suprafata de 210 mp la parterul imobilului cu cinci etaje si cuprinde sase incaperi, trei dintre acestea fiind birourile unde avocatii isi desfasoara activitatea, receptia, sala de sedinte si biroul lui Constantin Benclinov (foto), partener fondator B&A.

Legenda dupa care firma B&A a fost construita este "Pescarusul Jonathan Livingston", de Richard Bach, povesteste Raluca Curelea, partener B&A. "Sediul spune povestea unor oameni care si-au urmat visele si si-au facut propriile reguli. Stim la ce suntem buni si stim ca putem face diferenta pentru clientii nostri prin consiliere si reprezentare in toate sferele dreptului comercial romanesc si international", sustine ea.

Logo-ul firmei, aripile deschise in zborul pescarusului, este amplasat pe unul din peretii salii de sedinte. Aceasta are o suprafata de aproape 30 mp si gazduieste intalnirile cu clientii, cu partenerii de afaceri sau sedintele cu angajatii. In sediul din Aurel Vlaicu isi desfasoara activitatea 16 angajati.

“Cateva persoane ne-au spus ca se simt ca intr-un sediu elvetian”, spune Constantin Benclinov. Biroul sau are o suprafata de 24 mp si este decorat cu un tablou in uleiuri, marginit de rama din fier forjat, si cu o tabla de sah cu cavaleri, ce dau spatiului o nota de seriozitate.

Intr-un stil diferit este amenajat biroul Ralucai Curelea, aici gasindu-se cristalele decorative si o piramida amplasata in spatele mesei de lucru.

Societatea de avocatura B&A a fost infiintata in anul 2002 si s-a dezvoltat in domeniul comertului international si al arbitrajului comercial international.

BIROU DE COMPANIE este o sectiune saptamanala care prezinta birouri ale celor mai puternice firme din Romania.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri