In aceeasi perioada, anul trecut, aniversam un an de BIROU DE COMPANIE. A mai trecut un an si echipa wall-street.ro a vizitat inca 49 de companii. Va prezentam mai jos, in ordine cronologica, birourile din ultimele 12 luni.

August 2011. In aceasta luna, am vizitat: sediul Amazon din Iasi, sediile Orange din Pipera si Giulesti si biroul casei de avocatura White & Case din Piata Victoriei.

Septembrie 2011. Birourile prezentate in luna septembrie a anului trecut apartin companiilor: Centrofarm,TPA Horwath, MOL Ungaria, primul birou din afara Romaniei si Velux.

Octombrie 2011. In a doua luna din toamna, am vizitat sediul agentiei de servicii digitale Infinit, care a renuntat la biroul dintr-o casa pentru servicii all inclusive de hotel, precum si birourile ePayment, al administratorului de cladiri BSS, al dezvoltatorului PointPark Properties si al agentiei de relatii publice 2active PR.

Noiembrie 2011.
Luna noiembrie a anului trecut a debutat cu biroul grupului UTI, condus de milionarul Tiberiu Urdareanu. Au urmat apoi casa de avocatura Benclinov si Asociatii, eMag si Certinvest.

Decembrie 2011. Anul trecut s-a incheiat cu birourile companiilor: Travel Tech, Ascendis, Holcim si Flanco.