Din 2005, sediul Ascendis, una dintre cele mai importante companii de training si consultanta din Romania, se afla in cladirea Gabrielle Business Center din zona Baneasa. Cele doua acvarii cu pesti, care sunt si mascotele companiei, destind atmosfera in cei 350 metri patrati in care angajatii isi desfasoara activitatea.
"Ne-am mutat in acest sediu in 2005, iar principalele motive care au stat la baza alegerii au fost pozitionarea in zona de nord a Capitalei si infrastructura de transport buna. In plus, ne-am dorit o cladire de birouri mai mica, intima", a declarat Claudiu Gologan, director de vanzari Ascendis.

Birourile Ascendis se intind pe o suprafata de 350 mp pentru care compania plateste o chirie de 12 euro/mp.

"Suprafata sediului Ascendis este impartita intre parter si etajul 3. Spatiul nu este, insa, delimitat in mod clasic. In mare parte este open space. Singurele birouri individuale sunt ale partenerilor si cel al directorului general, dar pe care le gasesti foarte rar cu usile inchise. In rest, totul se constituie in spatiu de lucru pentru echipa de back office si pentru consultanti", a spus el.

Zilnic, in biroul Ascendis lucreaza intre 20 si 25 persoane. Intreaga echipa Ascendis numara 60 de persoane, insa consultantii si facilitatorii vin la birou o data, de doua ori pe saptamana, fiind la clienti in restul timpului.

"In mijlocul zilei, intalnesti destul de rar consultantii Ascendis la birou, acestia fiind mai mult plecati la clienti, ori in cursuri. Ai toate sansele, insa, sa ii gasesti seara tarziu sau sambata, in trecere sa lase materialele de la cursul care a trecut si sa le ia pe cele pentru cursul care urmeaza", a adaugat acesta.

In birourile de la parter a fost realizat un panou cu activitatea angajatilor care ocupa unul dintre pereti.

"Cel mai bun indicator pentru activitatea Ascendis il reprezinta planner-ul de 3,5 metri lungime, care ocupa un intreg perete si care are rol de agenda pentru intreaga echipa. Anul acesta cu greu mai gasesti cate un petec liber, fiind unul din anii cei mai ocupati ai grupului", spune Gologan.

"In cei 350 mp au un loc special, doar al lor, dulapul cu ceaiuri si cele 2 acvarii cu pesti, mascotele interne. Unii dintre inotatori au o vechime in Ascendis mai mare decat au o parte dintre consultanti, implinind in curand 4 ani de «activitate constanta»", a mentionat directorul de vanzari al companie de training si consultanta in domeniul dezvoltarii organizationale si formarii profesionale.

Compania a rezervat 10 locuri de parcare din dotarea cladirii Gabrielle Business Center.

"Nu au fost niciodata probleme sa gasim locuri de parcare in imprejurimi", a afirmat Claudiu Gologan.

Infiintata in 1997, Ascendis este una dintre cele mai mari companii din piata de training si consultanta in domeniul dezvoltarii organizationale din Romania. In primul semestru din 2011, Ascendis a facilitat peste 1.500 de zile de training si consultanta.

Printre clientii grupului se numara: Orange Romania, BRD Groupe Societe General, Distrigaz Sud Retele, E.ON, Antibiotice, Piraeus Bank Romania, Continental Automotive, Bosch Rexroth, Takata, Acvatot, Unicredit Consumer IFN, Metro Group Information, Cetelem IFN, Banca Transilvania, Hella Romania, Net Brinel Computers, Raiffeisen Bank.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri