Cei aproximativ 180 de angajati din biroul Domo din Pipera nu se pot plange de un lucru: sunt inconjurati de animale de companie zambitoare, colorate si care nu necesita mancare sau ingrijire deosebita. Te poti “lovi” de mascotele retailerului, Do si Mo, peste tot, din bucatarie, pe culoare pana la lift.
Birourile sunt situate la etajele superioare ale cladirii Conect 3 Business Park din zona Pipera, aproape de statia de metrou Pipera. Intreg managementul companiei isi desfasoara activitatea aici: general managerul, Lorand Szarvadi, financiarul, precum si echipele de logistica, de vanzari, suport si IT.

Birouri managerilor se leaga de spatiile largi in care echipele de IT sau suport isi desfasoara activitatea. Bucatariile sunt spatioase, una dintre ele avand si iesire pe o terasa unde, vara, angajatii se aduna “la o tigara” sau pur si simplu sa priveasca Bucurestiul de la inaltime.

Birourile Domo din Pipera ocupa o suprafata de 1.500 metri patrati si se afla la etajele 8 si 9 ale cladirii Conect 3 Business Park, oferind angajatilor un spatiu de circa 8 metri per persoana.

Biroul lui Lorand Szarvadi este bine luminat si decorat cu fotografii si picturi. Pe un perete al biroului, Szarvadi are o caricatura a sa, stand pe scaun si mangaind cele doua mascote ale companiei fondate de el in 1994.

Domo are in prezent circa 1.600 de angajati si 118 magazine. Afacerile companiei s-au situat in 2011 la circa 170 milioane de euro. Szarvadi mai detine in prezent 13% din companie, actionar majoritar fiind, din 2007, fondul britanic Trans Balkan Investments (fost Equest). [Citeste si Fondatorul Domo, privind spre viitor: O piata cu trei jucatori va fi prea aglomerata, unii vor disparea ]

Printre chiriasii cladirii Conect 3 Business Park din Pipera se mai numara: Euroins, Baumax, Arctic si Dell.

Conect Business Park este controlata de firma Tinapack, care detine 97,09% din actiuni si are ca obiect de activitate productia de aparate pentru distributia si comanda electricitatii, precum si afacerile imobiliare. Compania detine imobilul de birouri omonim, situat in nordul Bucurestiului, care ocupa o suprafata de 12.500 mp.

BIROU DE COMPANIE este o sectiune saptamanala care prezinta birouri ale celor mai puternice firme din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri