Compania de consultanta imobiliara Colliers International va oferi servicii de property management pentru parcurile logistice Olympian, un portofoliu de 45.000 mp, detinut de GE Capital Real Estate si Helios Phoenix.
Olympian Parks cuprinde doua centre industriale si logistice in Timisoara si Brasov, care pot gazdui companii mici, mijlocii si mari, operatori locali sau internationali din domeniul distributiei, al productiei usoare sau chiriasi care au nevoie de diverse spatii de depozitare (cu sau fara climatizare).

Proiectul de 27.280 mp dezvoltat in Timisoara a fost livrat pe piata in trimestrul al doilea din 2011. Mai multe dezvoltari comerciale si de retail sunt planificate in zona orasului Timisoara, ceea ce va creste spori interesul utilizatorilor pentru facilitati de depozitare, potrivit Colliers.

Proiectul situat in Brasov se afla la 8 km vest de oras, pe E574, si cuprinde 17.880 mp de spatii de depozitare de foarte buna calitate.

Dupa lansarea departamentului de property management la inceputului acestui an, Colliers International a castigat pana in prezent doi clienti: o cladire de birouri de marime medie, dezvoltata de Allianz Tiriac in Brasov si cele doua proprietati detinute de GE Capital Real Estate impreuna cu Helios Phoenix.

Prin aceasta divizie, Colliers este responsabil de relatia cu chiriasii, subcontractarea serviciilor, controlul bugetului operational, mentinerea si imbunatatirea performantei generale a activelor, precum si de serviciile financiare si de raportarea catre proprietar.

Divizia de property management a companiei de consultanta imobiliara este coordonata de Stefania Baldovinescu.

Foto: olympianparks.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri