Centrul comercial ParkLake Plaza, amplasat in cartierul Titan, va fi inaugurat in trimestrul al patrulea din 2013 si va include, pe langa un hipermarket Cora si un cinematograf cu 16 sali, zece terenuri de tenis si fotbal.

ParkLake Plaza va avea o suprafata inchiriabila de aproximativ 67.000 mp, desfasurata pe subsol, unde va fi un hipermarket Cora, parter si etaj, la etajul al doilea aflandu-se multiplexul Cinema City cu 16 sali.

“Pana acum am semnat contracte si pre-contracte de inchiriere in procent de aproximativ 50% din spatiul disponibil si ne aflam in negocieri avansate pentru inca pentru inca 20%”, a declarat Cristina Dumitrache, director al departamentului de centre comerciale in cadrul Cushman & Wakefield, compania de consultanta care se ocupa cu inchirierea ParkLake Plaza.

Initial, printre chiriasi s-a aflat si operatorul Game World, insa acesta a fost inlocuit cu alt jucator din domeniu, potrivit companiei Cushman & Wakefield.

Hipermarketul Cora va avea o suprafata totala de 15.500 mp, iar in total mallul va cuprinde aproximativ 200 de magazine si 3.000 mp destinati restaurantelor, cafenelelor si unitatilor tip fast-food, acestea totalizand peste 20 de unitati. Parcarea subterana va avea 2.300 de locuri.

“Centrul comercial va include 10 terenuri de tenis si fotbal, precum si loc de joaca pentru copii, conectand Parcul Titan cu facilitatile mallului”, a adaugat Cristina Dumitrache . Pana in prezent, nu se stie daca terenurile vor fi acoperite sau nu.

ParkLake Plaza este amplasat in estul Bucurestiului, in sectorul trei si reprezinta o investitie de 250 de milioane de euro. Accesul pietonal se va face la nivelul parterului, prin doua intrari din bulevardul Liviu Rebreanu si una dinspre parc, si prin pasajul pietonal cu scari rulante, direct din strada, care leaga bulevardul Liviu Rebreanu cu etajul unu al mallului.

Dezvoltatorul mallului, Caelum Development, este un grup de investitii irlandez cu sediul in Varsovia si isi desfasoara activitatea in Europa Centrala si de Est, in principal in Polonia si Romania.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri