Dezvoltatorii ParkLake Plaza isi iau ajutor la inchiriere: CBRE va fi agentul extern al mallului din Titan

Sonae Sierra si Caelum Development au numit CBRE Romania ca agent extern de inchiriere pentru centrul comercial ParkLake, acesta fiind responsabil pentru inchirierea centrului comercial alaturi de Sonae Sierra.

Lucrarile pentru noul centru comercial ParkLake, localizat in partea de est a Bucurestiului, in sectorul 3, au inceput din luna ianuarie. Centrul comercial reprezinta o investitie de 180 de milioane de euro, iar deschiderea este programata pentru anul 2016. ParkLake va include aproximativ 200 de magazine si 2.600 de locuri in parcarea subterana.

In noiembrie anul trecut Ingo Nissen, managing director responsabil pentru dezvoltare in cadrul Sonae Sierra a declarat pentru wall-street.ro ca in prezent circa 60% din suprafata centrului comercial este "promisa", lucrandu-se cu viitorii chiriasi pentru a ajusta contractele la noul design si lay-out, recent imbunatatit, precum si la noul calendar al dezvoltarii.

“Continuam lucrarile de excavatie conform programului, iar acum intensificam activitatea de inchiriere pentru a consolida mix-ul de branduri pe care il oferim”, a spus David Sharkey, CEO al Caelum Development.

Citeste si:
CBRE: Trebuie sa vorbesti cu 5 retaileri pentru un spatiu comercial
Luiza Moraru, CBRE: Pentru a...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri