Sonae Sierra si Caelum Development au numit CBRE Romania ca agent extern de inchiriere pentru centrul comercial ParkLake, acesta fiind responsabil pentru inchirierea centrului comercial alaturi de Sonae Sierra.

Lucrarile pentru noul centru comercial ParkLake, localizat in partea de est a Bucurestiului, in sectorul 3, au inceput din luna ianuarie. Centrul comercial reprezinta o investitie de 180 de milioane de euro, iar deschiderea este programata pentru anul 2016. ParkLake va include aproximativ 200 de magazine si 2.600 de locuri in parcarea subterana.

In noiembrie anul trecut Ingo Nissen, managing director responsabil pentru dezvoltare in cadrul Sonae Sierra a declarat pentru wall-street.ro ca in prezent circa 60% din suprafata centrului comercial este "promisa", lucrandu-se cu viitorii chiriasi pentru a ajusta contractele la noul design si lay-out, recent imbunatatit, precum si la noul calendar al dezvoltarii.

“Continuam lucrarile de excavatie conform programului, iar acum intensificam activitatea de inchiriere pentru a consolida mix-ul de branduri pe care il oferim”, a spus David Sharkey, CEO al Caelum Development.

Citeste si:
Sonae Sierra a inceput constructia mallului de 180 mil. euro din Titan
Sonae Sierra a inceput...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Mallul ParkLake Plaza prinde radacini langa IOR