Ingo Nissen, director general responsabil pentru dezvoltare in Romania al Sonae Sierra, a parasit compania incepand cu data de 1 august. Pozitia sa va fi preluata de Ana Guedes de Oliveira, Director Executiv Sonae Sierra Developments.

Ingo Nissen, director general responsabil pentru dezvoltare in Romania, va parasi Sonae Sierra, iar pozitia sa va fi preluata de Ana Guedes de Oliveira, director executiv Sonae Sierra Developments. Ana Guedes de Oliveira va fi responsabila pentru toate activitatile Sonae Sierra de dezvoltare din Romania, in care va fi sustinuta de Cristovao Rocha, in calitate de Manager responsabil cu serviciile de extindere si dezvoltare.

Ingo Nissen, managing director in cadrul Sonae Sierra, compania care a dezvoltat si detine, impreuna cu Caelum Development, centrul comercial ParkLake din Bucuresti - Sonae Sierra a dezvoltat si mall-ul River Plaza din Ramnicu Valcea - spunea, in luna ianuarie a acestui an, ca era, la acel moment, mandatat de board-ul companiei sa caute noi oportunitati de dezvoltare in Romania si ca nord-vestul Bucurestiului este o zona in care ar mai fi loc de centre comerciale.

ParkLake

”Anul trecut am avut un numar de peste zece milioane de vizitatori in ParkLake, a doua jumatate a anului a fost mult mai buna decat prima, a fost chiar satisfacatoare. A doua jumatate ma face sa fiu increzator ca in acest an vom avea, probabil, o crestere cu doua cifre. Nu pot dezvalui rezultatele retailerilor, dar pot sa va spun ca in ziua in care voi fi satisfacut, ar trebui sa fiu concediat. In cazul rezultatelor retailerilor, e la fel ca in cazul numarului de vizitatori: in a doua jumatate a anului trecut nu a fost nimic de care sa ma plang, in prima jumatate ar fi putut sa fie mai bine. Suntem pe calea cea buna. In 2018, daca nu avem o criza majora, ma astept sa fie mai bine. Centrele comerciale, in primele trei ani, au crestere a a traficului si a vanzarilor. Ceva amuzant: am citit un interviu cu David Hay de la AFI (David Hay si-a dat demisia din postul de CEO al AFI Europe Romania in martie 2018 - n.red.), la un an de la deschiderea AFI Cotroceni si spunea ”«Ar fi putut sa fie mai bine», adica exact ce spun eu acum. Sunt increzator ca mergem in directia cea buna, primii doi ani ai unui mall reprezinta timpul de care ai nevoie pentru a-ti gasi si a-ti stabiliza pozitionarea pe piata”, spunea, in ianuarie 2018, Ingo Nissen.

Mall-ul ParkLake, centru comercial dezvoltat printr-un parteneriat de tip joint venture intre Sonae Sierra si Caelum Development, a semnat anul acesta noi contracte de inchiriere cu 13 noi chiriasi – printre care LC Waikiki si New Yorker. Contractele semnate recent in centrul comercial ParkLake includ un magazin flagship store LC Waikiki cu o suprafata de peste 2.400 de metri patrati, un magazin New Yorker cu o suprafata de 1.400 de metri patrati si Kiddo Play Academy, o companie specializata in divertisment pentru copii, care deschide in mall un loc de joaca pe o suprafata de aproximativ 1.200 de metri patrati.

Alte branduri noi din mall sunt Laser Maxx, Noriel, Banca Transilvania, Karcher, Taco Bell, Sizeer, Cartoffisserie, AC & co (brand din Turcia specializat in articole de imbracaminte pentru barbati) si Ana Dance Studio, care ofera cursuri de dans pentru copii. Suprafata totala dedicata noilor magazine din centrul comercial ParkLake pune este de 7.300 de metri patrati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri