Compania Regatta anunta pe piata spatiilor de birouri un proiect ideal capitalei. Centrul de afaceri Twin Towers Barba Center, compus din doua cladiri cu cate 14 nivele fiecare, va aduce Bucurestiului 60,000 mp de spatii de birouri de clasa A.

Acesta este localizat in zona deja consacrata Pipera-Tunari, in apropierea unor alte importante cladiri de birouri. Pozitia exceptionala de care beneficiaza ii confera o foarte buna vizibilitate si reprezentativitate.

Twin Towers Barba Center se realizeaza in mai multe faze, prima inseamnand construirea uneia dintre cele doua cladiri. Aceasta va fi disponibila in august-septembrie 2006. Cele doua imobile sunt structurate pe doua subsoluri, parter, mezanin si zece etaje. Fiecare cladire are o suprafata utila suprateran de 21,000 mp, iar in subsol de 9,000 mp. Nivelurile beneficiaza de spatii generoase, suprafata utila per etaj fiind de 1,700 mp.

Respectand standardele imobilelor de clasa A Twin Towers Barba Center incorporeaza cele mai bune facilitati, amenajari si dotari. Un aspect foarte important este existenta unei parcari mari proiectate pentru 250 de locuri. Cladirile ofera spatii deschise, largi, ce asigura confort si flexibilitate chiriasilor. Printre dotarile existente se numara retele de telefonie si Internet, aer conditionat, paza si video supraveghere 24h, sase lifturi de persoane si doua de marfa. Finisajele vor fi de cea mai buna calitate pentru a se incadra armonios proiectului si materialelor de constructie.

Parterul si mezaninul imobilului sunt perfecte ca sediu de banca sau spatii comerciale.

Twin Towers Barba Center este un centru de afaceri foarte atractiv prin dimensiunile si locatia sa. Suprafetele pe care le ofera per nivel sunt printre cele mai generoase asigurandu-le chiriasilor lejeritate in compartimentarea spatiului. Acestia beneficiaza de cele mai moderne amenajari si facilitati tipice cladirilor de clasa A. Amplasarea Twin Towers Barba Center in cea mai cautata zona a Bucurestiului si calitatea proiectului confera vizibilitate si prestigiu aditional chiriasilor. Twin Towers Barba Center este sediul perfect pentru o companie care-si doreste un sediu de foarte buna calitate si reprezentativitate, a declarat Mihaela Raducanu, directorul departamentului Inchirieri in cadrul Regatta.

Lucrarile la prima cladire au inceput in luna mai a acestui an. Cea de-a doua faza de constructie va demara in primavara 2007 si va dura 18 luni. Investitie apartinand S.C. Decons Co S.R.L., Twin Towers Barba Center este proiectat de Alcas S.R.L. si construit de antreprenorul general Intercons93 S.R.L.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri