Vastint Romania, divizia imobiliara a suedezilor de la Inter IKEA, a achizitionat un lot de 48 ha in zona Sisesti, in imediata apropiere a terminalului Straulesti, prevazut cu statie de metrou si facilitati park-and-ride, fiind situat in apropiere de Baneasa Shopping City – unul dintre cele mai mari centre comerciale din tara, Padurea Baneasa si Aeroportul Otopeni.

Situat pe Sos. Gheorghe Ionescu Sisesti nr. 194, terenul este inconjurat de un cadru verde, linistit, cu o varietate de facilitati la indemana, precum centre comerciale si numeroase conexiuni de transport public.

Un proiect deja in desfasurare, ce vizeaza sectorul 1 si zona Straulesti, prevede realizarea unui sistem de transport integrat, complet cu statie de metrou, autobuze si microbuze, precum si facilitati park-and-ride. Amplasarea beneficiaza de iesire facilitata spre zona de nord a Capitalei, precum si acces catre aeroporturile Baneasa si Otopeni.

„Tranzactia reprezinta un pas important si este o investitie strategica pe termen lung, ce are in vedere dezvoltarea unui proiect mixt, predominant rezidential. In perioada care urmeaza vom incepe sa lucram la planificarea urbana“, a declarat Antoniu Panait, director general Vastint Romania.

Vastint Romania detine inca doua proiecte importante in Bucuresti: Timpuri Noi Square, amplasat in sectorul 3, cu pana la 100.000 mp de spatii de birouri clasa A si comerciale precum si 50.000 mp de spatii rezidentiale planificate si Business Garden Bucharest, situat in sectorul 6, ce va aduce pe piata locala 41.000 mp de birouri clasa A si spatii comerciale.

„Investitia urmareste revitalizarea zonei", a mai punctat managerul Vastint Romania.

Primele doua cladiri de birouri de la Timpuri Noi, livrate in 2017

Vastint, compania prin care divizia imobliara a grupului Inter Ikea dezvolta un proiect imobiliar mixt la fosta fabrica Timpuri Noi, a anuntat ca primele doua cladiri de birouri din proiect vor fi livrate la inceputul lui 2017.

Vastint a pus spre finele anului trecut prima piatra de temelie a proiectului mixt Timpuri Noi Square, care va cuprinde o suprafata de pana la 100.000 mp de spatii de birouri. Prima faza a proiectului va include circa 53.000 mp de spatii de birouri, iar primele doua cladiri vor fi finalizate la inceputul lui 2017.

Prima faza a proiectului, ce include trei cladiri de inaltime medie, cu o suprafata totala inchiriabila de 50.000 mp de spatii de birouri clasa A si 3.000 mp de spatii comerciale, integrate intr-o esplanada.

Vastint Holding B.V. este societatea holding din cadrul diviziei imobiliare a Inter IKEA. Aceasta face parte din Grupul de companii Inter IKEA din anul 1989.

Vastint a inceput activitatea cu achizitia de portofolii existente si de atunci a facut trecerea la dezvoltator imobiliar. Activitatile de dezvoltare includ achizitia de terenuri, planificare, design, constructie si inchiriere. Organizatia administreaza proprietati dezvoltate in sapte tari: Olanda, Polonia, Romania, Belgia, Lituania, Letonia si Regatul Unit al Marii Britanii.

In plus, Vastint detine terenuri in toata Europa pentru proiecte viitoare. Exista de asemenea o organizatie dedicata ce se axeaza pe dezvoltari in sectorul ospitalier, precum hoteluri si locuinte pentru studenti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri