Lucrarile de constructie la Mega Designer Outlets au inceput miercuri, acesta fiind un proiect de retail al Mega Company, ce se va intinde pe 38.000 metri patrati, situat la km 13 al Autostrazii Bucuresti-Pitesti, vizavi de Carrefour.
"Ceea ce diferentiaza Mega Designer Outlets de alte scheme de outlet propuse pana acum pe piata din Romania este conceptul pastrat cat mai apoape de versiunea originala de "European Village", a declarat Monica Barbu, Director Retail Division in cadrul Colliers International, agentul de leasing al outletului.

Mega Designer Outlets va absorbi investitii de 80 milioane euro si va gazdui, intr-o prima faza, aproximativ 80 de magazine cu suprafete intre 50 si 1.000 metri patrati.

‘’Vom monta un ecran video imens, masurand 5mX4m, chiar in inima centrului, care va difuza competitii sportive internationale, concerte din lumea intreaga si alte evenimente”, a precizat Chang S. Oh, Managing Director al The Mega Company.

Infiintata in anul 1983, Mega Company este o companie internationala specializata in proiecte de retail si in constructia de mari spatii comerciale si industriale. Printre proiectele de referinta se numara Key Logistic Center, un proiect complex de depozit-distributie de 25.000 metri patrati, finalizat in 2006 si gazduind clienti precum L’Oreal, Lidl, Henkel, Deceunick si Dohler.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri