Fratii Negoita, proprietarii grupului de firme Pro Confort, vor sa demareze in vara constructia unui nou complex imobiliar in zona Popesti-Leordeni, valoare investitiei ridicandu-se la circa 160 de milioane de euro.
Terenul pe care se va dezvolta noul proiect imobiliar are 10 hectare si este situat in comuna Popesti-Leordeni, proiectul urmand a se desfasura pe o perioada de 3-4 ani.

"Pana la finalizarea proiectului, piata imobiliara oricum isi va reveni. Acest lucru se va intampla chiar mai devreme. Atata timp cat in Romania nevoia de locuinte este mare, vom continua sa investim in imobiliare", a spus Ionut Negoita (foto), citat de NewsIn.

Valoarea investitiei este estimata la circa 160 de milioane de euro, 25-30% din acesta suma urmand a fi acoperita din imprumuturi bancare.

"Pana acum am obtinut bani pentru investitii fara a apela efectiv la banci. Am facut refinantari pe doua hoteluri si un teren. Oricum, pentru acest proiect 25-30% din bani vor veni de la banci", a declarat Ionut Negoita.

Fratii Negoita transforma doua etaje din Rin Grand Hotel in spatii de birouri

Alte investitii anuntate de fratii Negoita, respectiv hotelurile de la mare si din Pipera au fost amanate pe termen nedefinit.

"Hotelul de la mare este doar in stadiul de proiect, in timp ce pentru cel din Pipera avem deja terenul cumparat", a precizat Negoita.

Grupul Pro Confort cuprinde firmele Pro Hotels, specializata in activitati hoteliere, Pro Confort, care importa si comercializeaza mochete, covoare, linoleum, adezivi, desfasurand activitati in sectorul tamplariei din PVC si in constructii, precum si compania de dezvoltare imobiliara Domus Stil.

Doar 15 proiecte rezidentiale din cele 25 lansate in 2008 mai sunt inca pe piata

Domus Stil a finalizat in Bucuresti doua proiecte rezidentiale, Confort Park si Confort Residence. Cel de-al treilea proiect, Confort City, urmeaza sa fie terminat in acest an.

Potrivit lui Ionut Negoita, grupul de firme Pro Confort are in prezent datorii in valoare de 38 de milioane de euro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri