Biroul Bancii Mondiale din Romania se va redeschide in ansamblul S-Park de astazi, dupa ce fostul sediu al institutiei a fost afectat de incendiul din cladirea Millennium Business Center la finalul lunii iunie.
Astfel, noua adresa a biroului din Romania al Bancii Mondiale va fi parcul de afaceri S-Park, cladirea A2, etajul 2, pe strada Tipografilor, potrivit NewsIn.

Fostul sediu al Bancii Mondiale din cladirea Millennium Business Center a fost avariat intr-un incendiu la finalul lunii iunie. Cladirea, situata langa Biserica Armeneasca, la intersectia strazii Armand Calinescu cu bulevardul Carol, era cotata drept cea mai inalta constructie pe structura de otel din Romania.

Millennium Business Center are peste 72 de metri inaltime, o structura compusa din patru subsoluri si 18 etaje, plus unul tehnic si o suprafata totala construita de peste 25.000 de metri patrati, fiind data in folosinta in toamna anului 2006.

Constructia cladirii s-a aflat in mijlocul unui scandal de presa, dupa ce reprezentantii Bisericii Armenesti au protestat in mod repetat, aratand ca integritatea lacasului de cult era amenintata de anvergura proiectului.

Si casa de avocatura Bulboaca & Asociatii s-a mutat temporar in cladirea de birouri Regus City Centre, situata in zona Piata Rosetti, dupa incendiul care a cuprins vechiul sediu, din Millennium Business Center.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri