Casa de avocatura Bulboaca & Asociatii s-a mutat temporar in cladirea de birouri Regus City Centre, situata tot in zona Piata Rosetti, dupa incendiul care a cuprins vechiul sediu, din Millennium Business Center, a anuntat compania de consultanta imobiliara BNP Paribas Real Estate.
Regus City Centre (foto) are o suprafata utila 2.500 metri patrati, distribuiti pe sapte etaje plus parter si este in administrarea companiei Regus Group. Bulboaca & Asociatii va ocupa o suprafata de 500 metri patrati, la etajele trei si patru ale cladirii.

Millennium Business Center, cladirea detinuta de catre DEGI, divizia de investitii a grupului german Allianz, a luat foc in urma cu o saptamana. Printre chiriasii sai se mai numaray: Alpha Bank, Transelectrica, Sanofi-Aventis si Banca Mondiala.

BNP Paribas Real Estate este prezenta in 25 de tari, inclusiv prin aliantele sale (parteneriate comerciale cu Austria, Canada, Cipru, Statele Unite, Grecia, Irlanda de Nord, Japonia, Olanda, Polonia, Portugalia, Rusia si Ucraina), avand 125 de birouri la nivel mondial.

In prezent, procesul de rebranding, de la Atisreal la BNP Paribas Real Estate, este finalizat in Belgia, Irlanda, Italia, Jersey, Luxemburg, Orientul Mijlociu, Romania si Statele Unite. Pe piata locala, Atisreal a anuntat ca isi va desfasura activitatea sub identitate unica, BNP Paribas Real Estate, in luna februarie.

Regus Grup a intrat pe piata romanesca in 1999 prin deschiderea unui centru de business la World Trade Center, urmand apoi deschiderea centrului din City Center.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri