Hidroelectrica, primul chirias al birourilor Tower Center International din Piata Victoriei

Compania de stat Hidroelectrica, aflata in insolventa, a inchiriat 3.200 de metri patrati in imobilul de birouri Tower Center International din Piata Victoriei, fiind primul chiris al cladirii, finalizata de mai multi ani, dar care a facut obiectul unor litigii dintre dezvoltatori si finantator.

In prezent, Hidroelectrica are sediul intr-o cladire veche de pe strada Constantin Nacu, din apropierea Bulevardului Carol I din Capitala.

"Am semnat contractul de inchiriere pentru o suprafata de 3.200 metri patrati in Tower Center International in luna decembrie, in prezent se lucreaza la amenajarea spatiului, iar din 31 martie va incepe mutarea. Contractul a fost incheiat pe 10 ani, iar valoarea este confidentiala, dar este mai mica decat valoarea pe care o platim pentru actualul sediu. Hidroelectrica va ocupa etajele 11, 12, 13 si 14, in conditiile in care restul cladirii este plin", a declarat Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica, citat de Mediafax.

Negocierile privind inchirierea cladirii au inceput in octombrie, iar contractul a fost semnat in luna decembrie.

Cladirea Tower Center International, cu o suprafata inchiriabila de 22.000 metri patrati, a fost dezvoltata de firma Avrig 35 si a fost cumparata anul trecut de oamenii de afaceri Ioannis Papalekas si Dragos Bilteanu pentru 50 de milioane de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri