Sediul din Bucuresti al companiei Hidroeletrica, aflata in insolventa, ar urma sa fie relocat pana la finalul acestui an, iar printre cladirile analizate se numara si turnul de birouri Tower Center International, o cladire care din cauza litigiilor a ramas goala de mai bine de 3 ani, desi este finalizata.
“Vrem sa relocam sediul Hidroelectrica pana la finalul anului. Avem nevoie de circa 3.200 de mp si am indentificat deja doua posibile locatii, Charles de Gaulle si TCI (Tower Center International-n.r.)”, a declarat Borza pentru wall-street.ro.

Compania Tower Center International, care a dezvoltat un turn de birouri la Piata Victoriei, dar timp de 3 ani nu a reusit sa il inchirieze din cauza litigiilor, a fost cumparata intr-o tranzactie a carei valoare se ridica la aproape 50 mil. euro.

In prezent sediul din Bucuresti al Hidroelectrica este pe Bulevardul Carol, intr-o cladire despre care Borza spune ca are probleme pe structura de rezistenta si in plus este un mediu insalubru si impropriu pentru o companie de talia Hidroelectrica, fie ea si o firma in insolventa.

In sediul din Bucuresti al societatii lucreaza circa 250 de persoane din totalul de peste 5.200 de angajati.

Borza nu a specificat care este bugetul necesar relocarii.

“Eu sunt un bun negociator. Vom obtine cu siguranta o chirie buna”, a mai spus sedul administratorului judiciar al Hidroelectrica.

Hidroelectrica a intrat in insolventa in acest an, iar una dintre primele masuri luate de administratorului judiciar a fost denuntarea mai multor contracte ale companiei. Alpiq RomIndustries si Alpiq RomEnergie, companii ale caror contracte au fost denuntate, alaturi de Hidrosind au depus recurs la intrarea in insolventa a societatii, recurs care se judeca joi.

Foto: Cladirea TCI
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri