Compania Adama, care dezvolta in Bucuresti proiectele Evocasa si Edenia, va construi mai multe magazine Plus pe terenurile pe care le detine, prima unitate fiind in Cluj-Napoca si necesitand o investitie de 1,5 milioane de euro.
Constructia magazinului va incepe in urmatoarele saptamani si va fi finalizata la sfarsitul anului 2010. Cladirea va ramane in proprietatea Adama si va fi inchiriata de lantul german de magazine de discount Plus.

Magazinul din Cluj face parte dintr-un program national care se va desfasura in toate orasele mari din tara, precum Bacau, Oradea, Suceava, Brasov si Arad, unde Adama detine deja terenuri.

“Planurile noastre pentru Romania sunt de termen lung , prioritatile noastre nu s-au schimbat. Vom extinde aceasta colaborare cu Plus si in Brasov, Bucuresti si in toate orasele mari din Romania", a declarat David Flusberg (foto), co-fondator si presedinte al Adama.

Noul magazin Plus se va deschide pe strada Buna Ziua si va avea o suprafata totala de 1.400 mp, dintre care 1.100 mp vor fi alocati zonei de vanzare.

Norbert Missbrandt, CEO al Plus Romania, a afirmat ca magazinul pe care il dezvolta acum este al doilea din Cluj si va face parte dintr-un program de expansiune nationala, care se va continua in toate orasele cu peste 15.000 de locuitori.

Plus a inaugura astazi un magazin la Buhusi, pentru care a investit 1,5 milioane de euro, ajungand astfel la un numar de 81 de magazine de tip discount.

Dezvoltatorul Adama detine in Bucuresti proiectele Evocasa Swiss Cottage, EvoCasa Armonia, EvoCasa Optima si Edenia si a incheiat 25-30 de contracte de vanzare pe luna in primul semestru din 2009, preturile variind intre 950 si 1.150 euro/mp plus TVA.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri