Dezvoltatorul imobiliar Adama va investi 14,1 mil. euro in dezvoltarea a peste 200 de apartamente in Bucuresti, a anuntat compania.
Cele 210 locuinte vor fi incluse in noi faze de constructie ale ansamblurilor Edenia Titan si Evocasa Optima.

Proiectul Edenia Titan cuprinde in total sase cladiri rezidentiale. Prima parte a complexului Edenia, finalizata in 2009 si formata din doua cladiri cu 226 de apartamente a fost vanduta in intregime. Alte 126 de apartamente cu una, doua sau trei camere, vor fi construite in faza a doua a proiectului, in perioada octombrie 2012 - toamna anului 2013.

Prima faza a proiectului Evocasa Optima este formata din 83 de apartamente finalizate in 2010, care pana in momentul de fata au fost vandute in proportie de 82%. Lucrarile pentru cele 84 de apartamente de doua si trei camere din a doua parte a proiectului sunt in plina desfasurare.

Adama are o prezenta semnificativa in zona Titan, cu 5 proiecte finalizate si vandute in proportie de 80%, plus constructia pentru doua faze urmatoare acum in desfasurare.

Adama a fost preluata integral de Immofinanz in noiembrie 2011.

Adama este un dezvoltator activ in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia. Compania a construit pana in prezent peste 1500 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri, in cadrul a numeroase proiecte finalizate: in Bucuresti – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, in Ploiesti – Evocasa Orizont, Bacau – Evocasa Completa, Brasov – Evocasa Viva, Iasi – Copou Bellevue si Cluj. Numarul unitatilor vandute de catre Adama se ridica la peste 1.000. Din noiembrie 2011, Adama a fost integrata complet grupului Immofinanz.

Immofinanz Group este una dintre cele mai importante companii de imobiliare listate din Europa si este inclusa in indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. Immofinanz este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Romania, cu un portofoliu de 88 de proprietati, format in cea mai mare parte din cladiri de birouri si spatii comerciale, estimat la peste 1 mld. euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri