Adama a vandut apartamente de 1 mil. euro in Evocasa Selecta anul trecut

Dezvoltatorul imobiliar Adama, detinut integral de Immofinanz Group, a inregistrat in 2013 vanzari de peste 1 milion de euro in proiectul rezidential Evocasa Selecta, un proiect rezidential premium aflat in apropiere de Foisorul de Foc.

Proiectul rezidential este format din 77 de unitati, din care mai sunt diponibile la vanzare 30 de unitati.

"Clientii Evocasa Selecta achizitioneaza apartamente aici atat ca locuinta proprie, cat si ca investitie, dar ambele categorii sunt persoane care prospecteaza atent piata si asteapta momentul propice pentru o asemenea tranzactie”, declara Alina Necula, head of marketing & sales Adama.

Evocasa Selecta este un ansamblu rezidential ce se diferentiaza in peisajul cladirilor bucurestene prin arhitectura deosebita ce face trecerea cu succes de la vechi la nou. Design-ul fatadei este o combinatie inedita intre stilul istoric al zonei Foisorul de Foc si formele arhitecturale actuale. Proiectul este prevazut cu 77 de apartamente de 2, 3 si 4 camere la cheie.

Preturile pentru o unitate de doua camere in incinta proiectului pornesc de la 85.000 euro + T.V.A., doar terasa pentru un astfel de apartament avand 29 mp, iar cel mai scump apartament din Evocasa Selecta costa 309.000 euro + T.V.A. – un penthouse de 3 camere, cu o suprafata de 125 mp si o terasa ce ajunge la 150 mp.

Citeste si:
Cel mai mare investitor imobiliar detine 1,4 mil. mp de locuinte
Cel mai mare investitor...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri