Adama a finalizat a doua faza a proiectului rezidential Evocasa Optima, din cele 84 de apartamente 30% fiind vandute pana in momentul incheierii constructiei, a anuntat compania.

Constructia a fost demarata in luna octombrie a anului trecut, iar lucrarile au respectat calendarul stabilit initial de dezvoltator.

Investitia totala pentru dezvoltarea noii faze s-a ridicat la 5,4 milioane euro, Evocasa Optima II fiind compusa dintr-o cladire de 11 etaje, cu un total de 84 de apartamente.

In proiectul aflat in zona Titan – 1 Decembrie din Bucuresti, sunt disponibile apartamente de doua si trei camere, complet finisate. Preturile pentru un apartament de doua camere pornesc de la 59.905 euro + TVA, iar pentru o unitate de trei camere, pretul ajunge la 91.935 euro + TVA.

Adama a construit pana in prezent peste 1.650 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri, in cadrul a numeroase proiecte finalizate: in Bucuresti – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, in Ploiesti – Evocasa Orizont, Bacau – Evocasa Completa, Brasov – Evocasa Viva, Iasi – Copou Bellevue si Cluj. Numarul unitatilor vandute de catre Adama se ridica la peste 1.100.

Citeste si:
Dezvoltatorii de locuinte simt o revigorare a vanzarilor
Dezvoltatorii de locuinte...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si