Dezvoltatorul imobiliar Adama, parte a grupului austriac Immofinanz, a anuntat ca a vandut 25% dintre cele 126 de apartamente din a doua faza a complexului Edenia Titan, pentru care a fost finalizata structura de rezistenta.

Constructia a inceput in luna octombrie 2012, iar livrarea este programata pentru aceasta toamna.

In cea de-a doua etapa de dezvoltare a proiectului, va fi livrata o noua cladire cu 11 niveluri si un total de 126 de apartamente, completand astfel etapa I a ansamblului, finalizata in 2009 si compusa din doua blocuri cu 226 de unitati.

Investitia pentru aceasta faza se ridica la 8,7 milioane euro.

"Pana la momentul actual, aproximativ 25% dintre apartamentele din noua cladire au fost deja vandute. Cea de-a doua etapa de dezvoltare include apartamente de una, doua si trei camere, intr-o gama larga de configuratii, cu suprafete cuprinse intre 57 si 139 mp. In Edenia Titan sunt disponibile apartamente complet finisate la preturi incepand de la 62.700 euro (+T.V.A.) pentru un apartament cu doua camere", se arata intr-un comunicat al dezvoltatorului.

Simultan cu Edenia Titan, Adama a inceput in septembrie 2012 a doua etapa de dezvoltare si pentru ansamblul rezidential Evocasa Optima, aflat tot in zona Titan. Lucrarile de constructie au avansat in acest caz mai rapid datorita fundatiei deja existente astfel ca livrarea noilor apartamente va avea loc in iulie 2013. Evocasa Optima 2 este formata din 84 de unitati de doua si trei camere. Prima etapa (83 de unitati) a fost finalizata in 2010, 82% dintre unitati fiind vandute pana in prezent.

Adama este activ in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia si a construit peste 1.500 de apartamente, din care 1.000 au fost vandute.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Immofinanz vinde proiectele rezidentiale si dezvolta un retail park