Compania de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle l-a recrutat in functia de coordonator al departamentului de birouri pe Marius Scuta, care anterior a ocupat aceeasi functie in cadrul companiei BNP Paribas Real Estate (fosta Atisreal).
Marius Scuta (foto) are o experienta de cinci ani in piata inchirierilor se spatii de birouri, conducand departamentele de birouri ale companiilor BNP Paribas Real Estate si CBRE.

Jones Lang LaSalle a mai recrutat un consultant pentru divizia de birouri, Sinziana Zainea, fost agent in cadrul CBRE. Cele doua numiri vin la doua luni dupa ce Thierry Delvaux, seful biroului din Budapesta, a preluat si functia de director al Jones Lang LaSalle Romania.

“Vrem sa devenim cei mai buni pe piata spatiilor de birouri, asa cum suntem si in alte capitale din Europa”, anunta Delvaux intr-un interviu acordat Wall-Street in luna august.

Jones Lang LaSalle este una din cele mai mari companii de consultanta imobiliara din piata locala, fiind si agent co-exclusiv pentru inchirierea centrului comercial AFI Palace Cotroceni. Compania a intermediat in toamna vanzarea proiectului Modul Shopping Center din Targoviste, vanzatorul fiind fondul de investitii Equest Balkan Properties.

Pentru anul 2010, Jones Lang LaSalle planuieste sa lanseze un departament de spatii industriale si unul de administrare a proprietatilor.

Jones Lang LaSalle a anuntat pentru anul 2008 venituri de 2,78 milioane de euro, in scadere cu 43% fata de 2007, clasandu-se pe locul cinci in functie de cifra de afaceri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri