Despina Ponomarenco, cea care in ultimii patru ani a coordonat departamentul de marketing si comunicare al companiilor de consultanta imobiliara CBRE|Eurisko si Coldwell Banker, si-a lansat propria firma de comunicare pentru jucatorii din real estate, investitia fiind estimata la 5.000 euro.
“In prezent, dezvoltatorii fie au taiat 100% bugetul marketing, fie au lasat o cota de avarie. Daca in trecut, ei se axau pe comunicarea emotionala si vindeau mai degraba un stil de viata decat o locuinta, astazi trebuie sa predomine rationalul. De aceea, cred ca mediul online si, in special, noile tool-uri social media ofera mai multe oportunitati de promovare”, a explicat Ponomarenco.

Ponomarenco a lucrat in perioada 2004-2006 ca PR Manager in cadul companiei de consultanta Eurisko Consulting, a plecat apoi pentru un an si jumatate la Coldwell Banker si a revenit la Eurisko in vara anului 2008, dupa ce compania a fost preluata in luna februarie de CBRE, devenind astfel CBRE|Eurisko.

De la CBRE|Eurisko a plecat in vara acestui an, cand a inceput sa lucreze la noua firma de comunicare, Verbio.

“Costurile pentru lansarea Verbio nu sunt ridicate. Investitia previzionata pana la finele anului este de 5.000 euro”, a spus Despina Ponomarenco, adaugand ca in momentul de fata se concetreaza pe atragerea clientilor.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri