Reuven Havar, in varsta de 60 de ani, a renuntat in aceasta luna la conducerea AFI Europe Romania, dezvoltatorul centrului comercial AFI Palace Cotroceni.
Havar va continua sa lucreze in piata imobiliara, insa nu in cea locala, iar functia sa va fi preluata temporar de seful AFI Europe Bulgaria.

„Incepand cu luna martie, nu voi mai lucra pentru AFI Europe. Voi ramane tot in real estate, pe un post poate mai important decat cel actual, insa este prea devreme pentru alte detalii. Shimon Ben Hamo, CEO-ul companiei din Bulgaria va asigura interimatul in cadrul AFI Europe”, a declarat Reuven Havar, pentru Wall-Street.

Anterior, Reuven Havar a fost director general al Prigat Romania, iar de noua ani s-a alaturat dezvoltatorului AFI Europe.

Sub coordonarea lui Havar, AFI Europe a finalizat in toamna anului trecut proiectul AFI Palace Cotroceni, cu o suprafata inchiriabila de 76.000 mp. Centrul comercial include 250 de magazine si a necesitat o investitie totala de 300 milioane de euro.

Citeste aici despre primul job al lui Reuven Havar.

„La 40 de ani, multi simt ca sunt la sfarsitul carierei. Eu la 40 de ani m-am angajat pentru prima data, intr-un domeniu in care nu aveam deloc experienta. Mizam pe singur lucru, un lucru fara de care in aviatie nu ai ce cauta: capacitatea de a te adapta rapid la orice situatie noua”, spunea la jumatatea anului trecut seful AFI Europe.

Despre relatia cu angajatii sai, Havar declara in toamna anului 2009 ca esti un om slab daca tipi la un om care iti este inferior. „Autoritatea pe care o ai in fata angajatilor nu trebuie sa fie una fortata, ci castigata”.

Vezi Ce NU trebuie sa faca managerii in relatiile cu angajatii.

In prezent, AFI Europe vrea sa obtina o finantare bancara de 30 milioane de euro pentru constructia unui nou centru comercial, situat in zona Bucurestii Noi, pe locul fostei fabrici Laromet.

AFI Europe este membra a Grupului Africa-Israel, unul din cei mai importanti investitori in domeniul imobiliar rezidential si comercial, activ prin proiectele sale in tari precum Cehia, Serbia, Romania, Bulgaria, Germania, Letonia, Polonia si Ungaria.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri