Lantul de centre comerciale Winmarkt si retailerul german dm drogerie markt au semnat un contract pe o perioada de 10 ani pentru inchirierea unui spatiu de 350 mp in centrul comercial Somes, din Cluj-Napoca, aceasta fiind prima colaborare dintre cele doua companii.
dm drogerie markt va deschide in cursul lunii aprilie al doilea magazin din Cluj-Napoca, la parterul centrului comercial Winmarkt (foto), in fata supermarketului Carrefour Market, care va fi operational din luna septembrie a acestui an.

„Suntem in continuare in discutii si cu alti retaileri pentru implementarea unor domenii de activitate si a unor brand-uri internationale noi”, a declarat Alina Bescheret, commercial & network manager in cadrul Winmarkt.

Centrul comercial Winmarkt Somes, amplasat in cartierul Manastur din Cluj-Napoca, se afla in proces de renovare, lucrarile urmand a fi finalizate pana in luna septembrie, cand va fi inaugurat Carrefour Market. Printre chiriasii proiectului se numara Leonardo, House of Art, Jolidon, Mondex si City Pharma.

dm drogerie markt este un lant de magazine de retail specializate in beauty, wellness, baby si uz casnic, prezent pe piata locala din luna noiembrie 2007. Primele magazine dm au fost deschise in Germania in anul 1973. In Romania, dm are prezent cu 22 de filiale in 13 orase, primul magazin din Cluj facand parte diin Galeria Real.

Achizitionata in aprilie 2008 de compania italiana Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), Winmarkt este cea mai extinsa retea de centre comerciale din Romania, avand in proprietate 15 centre comerciale si o cladire de birouri, in 13 orase.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri