Britanicul Michael Lloyd, cel care timp de opt ani a condus proiectul Baneasa din nordul Bucurestiului, a demisionat din functia de conducere a fondului german de investitii Rutley European Property Limited, controlat de omul de afaceri Dinu Patriciu, se arata intr-un comunicat al fondului.
Michael Lloyd (foto), in varsta de 43 de ani, a fost numit in conducerea fondului german de investitii Rutley in luna decembrie 2009. Lloyd a demisionat din functia de director extern (n.r.: director independent care nu are rol de management), demisia avand efect imediat din data de 18 martie.

Totodata, Lloyd a renuntat si la functia ocupata in cadrul companiei Quintet Asset Management, activa pe piata imobiliara din Romania.

„Dupa doi ani in functia de presedinte al Quintet, Michael Lloyd a decis sa isi dedice intregul timp afacerilor sale private si sa renunte la pozitia ocupata in cadrul Quintet. El va ramane un bun prieten atat pentru Quintet, cat si pentru Romania”, a explicat Paul Phillips, CEO al Quintet Asset Management.

Tot din 18 martie, fondul controlat de Patriciu va avea si un nou nume - DP Property Europe Limited. La sfarsitul anului trecut, portofoliul fondului de investitii valora 485,3 milioane de lire sterline (peste 560 milioane de euro).

Dupa opt ani alaturi de Baneasa Developments, in februarie 2008, britanicul a parasit compania controlata de omul de afaceri Gabriel Popoviciu si a pus bazele propriei companii, Quintet Asset Management, o societate cu sediul in Bucuresti, menita sa ofere servicii complete de asset management in real estate.

Michael Lloyd este activ in piata imobiliara locala din anul 1992, la inceput din pozitia de consilier al presedintelui Agentiei Nationale de Privatizare si apoi al presedintelui Agentiei Romane de Dezvoltare. Anterior, Lloyd a ocupat pozitia de partener la Jones Lang LaSalle si a lucrat in Europa de Est si de Vest, petrecand doi ani in Varsovia si in Praga.

Citeste si Lloyd: Cel mai vizibil semn al crizei - orice om de afaceri devenea dezvoltator.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri