“Negocierile cu Franklin Templeton au durat noua luni. Un avantaj al cladirii alese a fost dat de apropierea de sediul Guvernului. Estimam ca Franklin Templeton isi va deschide oficial biroul in luna iulie”, a declarat Lori Collin, senior consultant in cadrul Jones Lang LaSalle.

Franklin Templeton va ocupa un etaj si jumatate in imobilul Premium Point (foto), dezvoltat de Premiumred, divizia de dezvoltari imobiliare a Investkredit din cadrul grupului Volksbank, pe Strada Buzesti nr. 80, in apropiere de Piata Victoriei.

Premium Point are o suprafata de 6.000 mp, iar printre chiriasi se mai numara compania de asigurari Aviva, care a inchiriat 3.000 mp de birouri si Thomson Reuters, care ocupa 500 mp.

Franklin Templeton Investment Management Limited este o filiala a Franklin Resources, Inc. o organizatie de administrare a investitiilor cu prezenta globala, care opereaza sub numele Franklin Templeton Investments.

Premiumred, divizia de dezvoltari imobiliare a Investkredit din cadrul grupului Volksbank, a finalizat in vara anului 2008 cladirea Premium Plaza, amplasata la intersectia Bulevardului Nicolae Titulescu cu Strada Dr. Iacob Felix, iar la inceputul anului trecut, cladirea Premium Point.

Aviva isi muta sediul in cladirea Premium Point

Aviva isi muta sediul in cladirea Premium Point