Global Trade Center, unul dintre cei mai mari investitori si proprietari de birouri la nivel local, a semnat un acord de preluare a cladirilor Premium Point si Premium Plaza din Piata Victoriei, intr-una intre cele mai importante tranzactii imobiliare pe zona de office de la inceput de an.

Preluarea Premium Plaza si Premium Point este cea de-a doua tranzactie de vanzare a unor cladiri de birouri incheiata anul acesta, pe piata din Romania, dupa ce la mijlocul lunii martie, Aberdeen Asset Management Deutschland AG si Commerzbank au vandut cladirea de birouri Phoenix Tower din Bucuresti catre Adamamerica.

“Vanzarea Premium Plaza si Premium Point catre un investitor international este un alt pas important pentru cresterea lichiditatii, si astfel a atractivitatii pietei de investitii de real estate din Romania in randul investitorilor”, a declarat Robert Miklo (foto mai jos), director asociat investitii din cadrul Colliers International, compania de consultanta imobiliara care a intermediat tranzactia din partea vanzatorului.

robert miklo colliers

Premium Plaza si Premium Point sunt doua cladiri de birouri de clasa A, situate in centrul Bucurestiului, in Piata Victoriei.

Finalizata la sfarsitului lui 2008, Premium Plaza are o suprafata inchiriabila de app. 8.600 mp si este inchiriata de companii internationale precum Webhelp, Mavenhut sau Enel.

Premium Point are o suprafata de 6.400 mp si a fost finalizata in 2009, in prezent avand chiriasi precum Franklin Templeton, Thomson Reuters, Autodesk, Certinvest.

Colliers International este unul dintre cei mai mari consultanti imobiliari la nivel local, segment de piata pe care mai activeaza nume precum DTZ Echinox, Jones Lang LaSalle (JLL), CBRE sau Knight Frank.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri