Centrul comercial AFI Palace Cotroceni, dezvoltat de israelienii de la AFI Europe, a anuntat semnarea contractului de inchiriere cu retailerul suedez de fashion H&M pentru un magazin care va fi deschis in primavara anului viitor.
Acesta este al doilea anunt oficial privind deschiderea unui magazin H&M in Romania, in primavara lui 2011, dupa cel al oficialilor Baneasa Shopping City facut in luna iunie. La momentul respectiv, reprezentantii Baneasa Shopping City anuntau semnarea unui contract de inchiriere cu retailerul suedez de fashion H&M pentru o locatie in Romania.

“H&M, unul dintre cele mai cunoscute branduri de moda din intreaga lume, isi va deschide primul magazin din Romania in AFI Palace Cotroceni Mega Fun”, a declarat Israel Visel, managerul AFI Palace Cotroceni.

De asemenea, reprezentantii AFI Palace Cotroceni au afirmat ca, potrivit contractului recent semnat cu retailerul de fashion suedez, "primul magazin H&M din Romania va fi deschis in AFI Palace Cotroceni.

Mai mult, retailerul suedez a decis sa ofere acestui magazin un status special, acela de flagship al retelei pe care o va dezvolta in Romania (n.r: statutul de flagship se refera la aplicarea celor mai inalte standarde de design existente in cadrul retelei).

O optiune pentru noua locatie ar putea fi spatiul vacant situat intre magazinul C&A si brutaria Paul, suprafata fiind estimata la 1.000 mp.

Magazinul din Cotroceni va fi amplasat pe doua etaje, la fel ca si locatia care urmeaza sa fie deschisa in Baneasa Shopping City.

Compania H&M Hennes&Mauritz AB (H&M) a fost infiintata in 1947, in Västerås, Suedia. Grupul H&M are in prezent aproximativ 76.000 de angajati, care lucreaza in circa 2.000 de magazine din 37 de tari.

AFI Palace Cotroceni are o suprafata inchiriabila de 76.000 mp si a necesitat o investitie totala de 300 milioane de euro, fiind dezvoltat de AFI Europe, parte a grupului Africa Israel. Proiectul include 250 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis non-stop, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania si un patinoar de aproximativ 1.000 mp.

Sursa foto: Citystores.co.uk

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri