Magazinul se intinde pe o suprafata de 500 de metri patrati si se afla la etajul unu, aproape de pationoar. Chiria lunara in Afi Palace Cotroceni este de circa 50-60 de euro pe metru patrat, conform celor mai recente date din piata imobiliara.

Clienti care intra magazin vor putea testa serviciile si produsele companiei, inclusiv smartphone-urile si tabletele care ruleaza la viteze de pana la 43.2 Mbps

„Mobilitatea este, de altfel, conceptul cheie pentru intreaga experienta, de la design si mobilier, pana la asistenta acordata clientilor”, conform reprezentantilor companiei.

Pentru perioada 26 - 29 iulie, operatorul a lansat o oferta speciala pentru noul magazin, aceasta fiind valabila atat pentru clientii noi cat si pentru cei existenti.

Astfel, clientii care vor achizitiona un abonament incepand cu Mega 11 + optiunea de internet pe mobil 1 GB vor beneficia de un discount de 100 de euro (TVA inclus) pentru smartphone-uri precum iPhone 4S 16 GB/ 32 GB/ 64 GB, iPhone 4 8Gb, HTC One S, HTC One X, HTC Rhyme, HTC Sensation XL, LG Optimus 3D Max, Motorola RAZR Maxx, Motorola RAZR, Nokia Lumia 800/ 900, Black Berry Torch 9810, BlackBerry Bold 9900, Samsung Galaxy Note 16GB, Samsung Nexus Galaxy I9250, Samsung GALAXY S III 32GB, Sony Xperia S, LG Optimus 4X.

De asemenea, acestia primesc dublu de minute/SMS-uri in retea, minute/SMS-uri nationale, trafic intern pe o perioada de sase luni, pentru pachetele Smartphone incepand cu Mega 11 + 1 GB trafic internet.

Vodafone Romania are o retea de peste 200 de magazine proprii (Vodafone Experience Store) si cateva sute de magazine partenere.