Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrala si de Sud Est, va inagura pe data de 5 noiembrie primul cinematograf modern din orasul Baia-Mare, un multiplex amplasat in incinta centrului comercial Gold Plaza.
Complexul va cuprinde sase sali, in care vor putea rula pana la 15 filme diferite pe saptamana.

"Ca o noutate pentru piata cinematografica din regiunea Maramuresului, in noul multiplex cinefilii vor putea sa experimenteze tehnologia 3D digital”, sustin reprezentantii Cinema City Romania.

Odata cu deschiderea Cinema City Baia Mare, compania isi va extinde numarul de sali operate in Romania la 88, totalizand peste 14.600 de locuri.

„La inceputul anului 2011, in functie de ritmul constructiilor, intentionam sa adaugam portofoliului nostru cinematografe in Braila si Targu Mures”, se mai arata in comunicatul companiei.

In prezent, cinematografele Cinema City se afla in București, Pitesti, Iasi, Timisoara, Cluj si Bacau. Recent, compania a anuntat ca a investit circa 5 milioane euro in multiplexul din Arad, inaugurat pe 17 septembrie.

Centrul comerdial Gold Plaza din Baia Mare, dezvoltat de compania ungara Futureal si fondul austriac de investitii Immofinanz, va fi deschis pe 4 noiembrie, fiind ultimul mall planificat spre livrare in acest an si avand un grad de ocupare de peste 80% in prezent.

Cei mai importanti chiriasi sunt hipermarketul Cora - cu o suprafata totala de aproximativ 7600 mp, C&A, New Yorker, Deichmann, Takko, Leonardo, LC Waikiki, Domo, House of Art, San Francisco, Fox, Douglas, Centrofarm, Orsay, Best of Bowling, Kenvelo si Jeans Clubagentul de inchiriere fiind compania de consultanta imobiliara Colliers International.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri