Compania germana Deichmann, cel mai mare retailer de incaltaminte din Europa, a deschis la sfarsitul lunii noiembrie un magazin in incinta centrului comercial Iulius Mall Cluj-Napoca, unde a inchiriat o suprafata de 450 mp.
Pe data de 25 noiembrie, retailerul german Deichmann a inaugurat un nou magazin, in proiectul Iulius Mall Cluj-Napoca, detinut de omul de afaceri Iulian Dascalu, considerat cel mai mare proprietar de mall-uri.

“Magazinul din Cluj are o suprafata de 450 mp si este al doilea deschis in centrele comerciale Iulius Mall, dupa cel din Timisoara, inaugurat anul trecut”, au declarat reprezentantii mall-ului.

Compania germana Deichmann a inregistrat anul trecut in Romania afaceri de 63,8 mil. lei, mai mari cu 114% fata de 2008 (29,8 mil. lei), pentru 2010 fiind planificate 10 noi magazine. In 2009, numarul de magazine Deichmann din Romania a crescut de la 13, cate erau la inceputul anului, la 21.

Recent, reteaua de mall-uri Iulius Group, detinuta de Iulian Dascalu, si retailerul suedez de fashion H&M au semnat un parteneriat pentru a deschide trei magazine in centrele comerciale Iulius Mall din orasele Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi.

Printre cei peste 200 de chiriasi ai Iulius Mall Cluj se numara: Accessorize, Adidas, Anonymato, Bam Boo, Bata, Broadway Fashion, Calvin Klein Jeans, Carturesti, Diverta, Guara, Guess by Marciano, Il Passo, Jolidon, Kenvelo, KFC, McDonald’s, Miss Sixty, Motivi, Nike, Orsay, Pizza Hut, Sephora, Seroussi, Sprider Stores, Starbucks, Steilmann, Terranova, TNT, Triumph, Wellensteyn, hypermarket-ul Auchan, Altex si Cinema City.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri