Dezvoltatorul Omilos Group va deschide mall-ul din incinta ERA Shopping Park din Oradea in toamna, cel mai nou chirias al proiectului fiind retailerul Sprider Stores, care a inchiriat o suprafata de 850 mp si va inaugura magazinul la jumatatea lunii martie.
„De cand am reluat lucrarile la mall, traficul si vanzarile au crescut semnificativ in Galerie. Suntem in grafic cu lucrarile pentru deschiderea mall-ului in toamna aceasta, aflandu-ne in negocieri avansate cu o serie de chiriasi doriti de orice centru comercial, pe care speram sa ii putem anunta curand”, a declarat Graham Kilbane (foto), CEO Omilos Group.

Deschiderea magazinului Sprider Stores in apropierea locului de joaca Kangoroo Land si a noii cafenele traditionale Madame Pondarosa face parte din prima faza operationala a mall-ului.

ERA Shopping Park va fi finalizat in totalitate in 2012 si va avea o suprafata inchiriabila de 62.500 mp. Proiectul este format dintr-o galerie de cumparaturi de 7.500 mp inchiriabili si va cuprinde peste 40 de magazine, avand ca ancore hypermarketul Carrefour (15.100 mp), Bricostore (9.592 mp) si Altex Megastore (3.192 mp) – operationale inca din 2009, la care se adauga magazinul Mobexpert (8.000 mp) si Cinema City (3.000 mp).

Mall-ul este programat pentru deschidere in toamna acestui an si va avea 70 de magazine si o parcare exterioara de peste 2.000 de locuri.

Ce se mai construieste in Oradea

Tot la Oradea, sibienii Kurt Wagner si Klaus Reisenauer, actionarii Oasis, au anuntat ca vor investi circa 50 de milioane de euro intr-un centrul comercial, denumit Prima Shopping Center, care va fi construit pe amplasamentul fostei fabrici Infratirea.

In plus, firma Shopping Center Holding, controlata de omul de afaceri Gabriel Popoviciu, care a preluat centrul comercial Tiago Mall Oradea, aflat in faliment, pentru suma de 30,5 milioane de euro plus TVA, a anuntat ca va investi inca 20 milioane de euro pentru a deschide mall-ul in primavara acestui an, sub denumirea de Oradea Shopping City.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri