Daca ati inceput o afacere in domeniul tehnologiei si aveti nevoie de finantare, unul dintre programele la care puteti apela este VentureConnect, un proiect lansat de casa de avocatura Biris Goran si cativa antreprenori romani.
“Cautam antreprenori care pot demonstra un model cat mai clar de venituri intrucat acest lucru le va permite investitorilor sa inteleaga cum se poate transforma afacerea respectiva intr-una profitabila. De asemenea, ne intereseaza antreprenorii care au o afacere care prezinta potential de crestere si care se adreseaza unei piete suficient de mari pentru a fi atractiva pentru investitori tip <<venture capital>>. Antreprenorii trebuie sa constientizeze ca au nevoie sa faca pasul de la idee si stadiul incipient de dezvoltare, la piete internationale, afaceri mai dezvoltate, mai multi angajati si o strategie mai ambitioasa”, explica Radu Georgescu, unul dintre cei mai cei mai cunoscuti antreprenori romani si membru in juriul VentureConnect.

In acelasi timp, Georgescu le recomanda celor care lanseaza o afacere sa aiba incredere in proiectul lor pentru ca modalitatea in care antreprenorii isi prezinta afacerea este foarte importanta.

Dupa primele doua editii ale VentureConnect a fost ales pentru finantare proiectul Tjobs.ro, o platforma de recrutare pentru ocuparea fortei de munca in strainatate, care a obtinut suma de 500.000 de euro.

Cei care isi doresc sa participe la acest program se mai pot inscrie pana pe 3 iunie 2011, iar formatul de aplicatie poate fi accesat pe website-ul evenimentului www.ventureconnect.ro .

Antreprenorii selectati vor fi anuntati pana la data de 15 iunie 2011, iar pe 20 iunie va avea loc evenimentul VentureConnect, atunci cand antreprenorii vor putea sa isi prezinte proiectele in fata juriului.

Cei care vor selecta proiectele sunt Ana Maria Andronic (senior associate with Biris Goran), Daniel Visoiu (partener la Biris Goran), Marius Ghenea (antreprenor), Radu Georgescu (presedintele grupului Gecad), Orlando Nicoara (director general la Mediafax Group), Dragos Roua, (antreprenor), Peter Barta (director executiv Fundatia Post-Privatizare).

Printre invitati se numara Kenneth P. Morse, antreprenor in serie si William Aulet, senior lecturer la MIT Sloan School of Management, ambii din Statele Unite, precum si fondul de investitii 3TS Capital Partners, care intentioneaza sa lanseze “3TS Catalyst Fund Romania”, un fond de investitii de aproximativ 30 milioane de euro care targeteaza sectorul IT si online.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri