Antreprenorii implicati in proiectul pentru antreprenoriat vor infiinta Fundatia Venture Connect, organizatie care va incepe din aceasta luna o serie de proiecte ce au ca scop dezvoltarea afacerilor din mediul IT, online si, in general, de tehnologie.
Din cadrul Fundatiei VentureConnect fac parte membrii fondatori ai proiectului VentureConnect: Ana Maria Andronic, Daniel Visoiu, Marius Ghenea, Radu Georgescu, Orlando Nicoara, Peter Barta si Dragos Roua.

Rolul acestora este de a asigura dezvoltarea si buna functionare a activitatilor demarate sub umbrela VentureConnect si, totodata, asigurarea de oportunitati antreprenorilor prezenti in cadrul programelor.

Fundatia va pune la dispozitia antreprenorilor o serie de resurse si initiative de care acestia au nevoie pentru a isi lansa si dezvolta afacerile la nivel international.

“Rolul Fundariei VentureConnect este acela de a facilita educarea si cresterea proiectelor din mediul antreprenorial romanesc”, spune Ana Maria Andronic, senior associate Biris Goran si membru fondator al fundatiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri