Compania de consultanta financiara EY Romania anunta lansarea competitiei EY Entrepreneur Of The Year – editia 2015.

„Ne-au bucurat extrem de mult ecourile pozitive ale primei editii EY Entrepreneur Of The Year in Romania, din partea antreprenorilor, a managementului din companii romanesti sau multinationale si a membrilor mass media. Programul EY Entrepreneur Of The Year este extrem de important pentru noi, fiind cea mai bine articulata initiativa de recunoastere a eforturilor si realizarilor extraordinare ale antreprenorilor, atat la nivel local, cat si global”, spune Bogdan Ion (foto), Country Managing Partner, EY Romania.

Editia din 2015 va avea urmatorul calendar, similar cu cel al editiei din 2014:

• Evenimentul de lansare: 14 mai 2015
• Colectarea inscrierilor: 14 mai – 1 august 2015
• Interviuri: 1 august – 30 septembrie 2015
• Prima runda de jurizare: 8 octombrie 2015
• A doua runda de jurizare: 22 octombrie 2015
• Ceremonia nationala de premiere: 12 noiembrie 2015

Astfel, dupa procesul de inscriere si jurizare a antreprenorilor candidati la titlul EY Entrepreneur Of The Year, demarat si la aceasta a doua editie in luna mai, gala nationala de premiere se va desfasura in luna noiembrie, urmand ca, in luna iunie a anului 2016, castigatorul sa reprezinte Romania in competitia pentru titlul World Entrepreneur Of The Year.

Desemnat in noiembrie 2014, castigatorul primei editii a competitiei nationale, Mircea Tudor, presedintele MB Telecom isi va prezenta afacerea si isi va sustine candidatura in fata juriului, la Monte Carlo, in iunie 2015.

Toate candidaturile sunt examinate de un juriu independent, alcatuit din lideri de business recunoscuti in intreaga lume si din castigatori ai titlului World Entrepreneur Of The Year din anii anteriori.

Mircea Tudor este cel mai renumit inventator roman contemporan si cel care si-a propus sa revolutioneze industria de securitate la nivel mondial. MB Telecom este astazi singurul IMM din lume care activeaza in domeniul tehnologiilor de scanare radioactiva si singura companie din lume care a castigat de doua ori Marele Premiu al Salonului de Inventii de la Geneva, in 2009 si 2013.

La prima editie a competitiei din Romania s-au inscris 40 de antreprenori romani, dintre care 12 au intrat in finala. Cifra de afaceri cumulata a celor 40 de companii conduse de antreprenorii inscrisi s-a ridicat in 2013 la peste 1 mld. EUR. De asemenea, companiile au insumat un numar de peste 16.000 angajati in acelasi an.

Cifra medie de afaceri a companiilor a fost de 27 mil. de euro in anul 2013, cu un numar mediu de angajati de peste 400 persoane in 2013.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri