Omul de afaceri George Copos a numit-o in functia de administrator al companiei Ana Hotels pe fiica sa, Alexandra Copos. Ea il inlocuieste pe fostul administrator, Stoian Dumitru, care a demisionat, se arata intr-o notificare din Monitorul Oficial.
Alexandra Copos, in varsta de 27 de ani, este cea care din 2013 va prelua conducerea operatiunilor Ana Holding, grup fondat in 1990 de George Copos.

Ea a plecat in Statele Unite in urma cu sapte ani, unde la inceput a studiat Facultatea de Finante la Princeton. Dupa facultate, a lucrat vreme de trei ani: doi la McKinsey, cea mai mare companie de consultanta de management din lume, si un an in administratie publica. In prezent, ea face un master la Harvard, in cadrul Kennedy School of Government.

Studiile i-au fost platite de compania tatalui sau, cu care semneaza cate un contract la inceputul fiecarui an universitar, urmand ca dupa terminarea studiilor sa preia conducerea Ana Holding.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri