Ana Hotels are un nou director general: cine a venit in locul Alexandrei Copos de Prada

Ana Hotels, companie hoteliera fondata de George Copos, are un nou direct general, Christine Schillings, care preia conducerea executiva a companiei de la Alexandra Copos de Prada.

Alexandra Copos de Prada renunta la pozitia de conducere executiva Ana Hotels ca urmare a unei decizii personale si va ramane in continuare in consiliul de administratie al companiei. Ea va continua sa conduca Ana Pan si se va dedica dezvoltarii de proiecte de antreprenoriat personale.

Cine este Christine Schillings, noua conducere Ana Hotels

Christine Schillings (foto jos), care preia conducerea lantului de hoteluri Ana Hotels, are o experienta de 30 de ani in industria ospitalitatii in cadrul Hilton Worldwide si a petrecut ultimii 16 ani in pozitia de director regional la Hilton Worldwide, unde a avut in coordonare un portofoliu de 46 de hoteluri din Estul Europei, Turcia, Rusia si Israel.

Ana Hotels

Anterior, Christine Schillings a activat in sfera operationala in hoteluri din Franta, Germania, Marea Britanie dar si Romania, unde a facut parte din echipa de management care a deschis hotelul Athénée Palace Hilton in 1997.

Citeste si:
Spa-uri la care te poti relaxa in Poiana Brasov
Spa-uri la care te poti...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Christine Schillings, 54 de ani, de nationalitate belgiana, a absolvit cursurile Hotel Management School din Bruxelles in 1984 si apoi s-a specializat in Asset Management, Project Management la Cornell University.

Ana Hotels este prima companie romaneasca de ospitalitate dupa cifra de afaceri. In 2015, Ana Hotels a inregistrat cea mai mare crestere la nivel de cifra de afaceri din anul 2008, ajungand la 29,8 milioane euro. Infiintata in 1996, compania detine in prezent 7 hoteluri din segmentul upscale si de lux situate in Bucuresti, Poiana Brasov si Eforie Nord. Ana Hotels dispune de o capacitate totala de cazare de 975 camere, iar in 2015 numara 710 de angajati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri